Dublim | Martesa

71072 Views
Published At : 01 Dec 2014
197   19
Share :


Watch Full Video Of Dublim | Martesa.Futu në botën e Çmendinës: http://www.cmendina.tv/ Na ndiqni në Facebook: https://www.facebook.com/www.cmendina.tv Titulli origjinal: Seth MacFarlane's Cavalcade of Cartoon Comedy (2008-2010 USA TV Program) 2 min Skeçe të shkurtra të bazuara në emisionin Family Guy Program creator: Seth MacFarlane IMDb link:http://www.imdb.com/title/tt1295036/?ref_=fn_al_tt_1 E përshtatur dhe e dubluar në shqip për qellime argëtimi nga Çmendina.