Dublim +18 | Përralla e bretkut princ

65290 Views
Published At : 29 Apr 2015
344   26
Share :


Watch Full Video Of Dublim +18 | Përralla e bretkut princ.Titulli origjinal: Seth MacFarlane's Cavalcade of Cartoon Comedy (2008-2010 USA TV Program) 2 min Skeçe të shkurtra të bazuara në emisionin Family Guy Program creator: Seth MacFarlane IMDb link:http://www.imdb.com/title/tt1295036/?ref_=fn_al_tt_1 E pershtatur dhe e dubluar ne shqip per qellime argetimi nga Cmendina Dublim Futu ne boten e Cmendines: http://www.cmendina.tv/ Na ndiqni ne facebook: https://www.facebook.com/www.cmendina.net?fref=ts